[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ custom_padding=”||0px|||”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.simix.se/wp-content/uploads/logo3_edit_136x105.png” title_text=”logo3_edit_136x105″ align=”center” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Företagspolicy

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” width=”73.2%”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” text_line_height=”1.9em” header_line_height=”1.1em” header_4_text_align=”center” custom_padding=”|||0px||”]

Vi är varandras arbetsmiljö!
Arbetsmiljöarbetet är en för företaget och de anställda gemensam angelägenhet och ska bedrivas i samverkan där alla har ansvar att medverka.
Vår verksamhet ska vara sådan att vi inte drabbas av ohälsa eller kommer till skada på grund av arbetet.
En god arbetsmiljö bidrar till att vi trivs och mår bra vilket i sin tur bidrar till att vi kan prestera för att nå de visioner och mål som vi har.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”]

Arbetsmiljöpolicy:
Arbetsmiljön ska vara sådan att alla känner sig behövda, trygga och omhändertagna. Vi ska ha högt i tak, rak kommunikation och öppna dörrar.
Vi är öppna och lyhörda för varandras behov och önskningar. Arbetsgivare och arbetstagare ska samverka för att åstadkomma en god arbetsmiljö.
Upplever du att någon bryter mot denna policy är det viktigt att du hjälper oss uppmärksamma detta, genom att prata med arbetsledning eller skyddsombud.

Miljöpolicy:

Företaget strävar alltid efter att följa dom rådande miljökraven som finns, och försöker alltid att förbättra miljötänkandet i företaget, genom att sortera våra sopor, minska ner på transporter mm
Val av material och arbetsmetoder väljs vid varje arbetstillfälle så att miljöpåverkan blir så liten som möjligt.

Alkohol- och drogpolicy:
Vi har nolltolerans för alkohol och droger på arbetsplatsen.
Personal som är påverkad av alkohol eller andra droger på arbetsplatsen blir omedelbart avstängda från sina arbetsuppgifter.
Den som märker att en medarbetare är påverkad tar kontakt med skyddsombudet eller arbetsledning.
Det är arbetsledningens ansvar att den påverkade tas om hand.
Som arbetsgivare är man alltid skyldig att hjälpa anställda med problem att få tillgång till lämplig hjälp, med målsättningen att de ska kunna återgå till sina arbetsuppgifter. Arbetet med medarbetare som har problem med alkohol & missbruksproblem skall alltid behandlas med största respekt och sekretess.

Diskrimineringspolicy:
Företaget ser allvarligt på diskriminering och trakasserier av alla slag. 
Simix arbete mot diskriminering i arbetslivet grundar sig på svenska diskrimineringslagstiftningen. Vi ska ha en arbetsplats helt fri från trakasserier utifrån kön, funktionshinder, sexuell läggning, religion eller etnisk härkomst och alla andra former av kränkningar. Upplever du att någon bryter mot Simix policy är det viktigt att du hjälper oss uppmärksamma detta, genom att prata med Arbetsledning eller skyddsombud.

Trafikpolicy:
När du framför företagsfordon så ska du följa trafikregler och visa hänsyn i trafiken.

Trivsel:

Vi månar om en god och trivsam arbetsplats. Alla skall känna trivsel, omtanke och glädje på jobbet.
Trivsel uppstår när alla hjälps åt att hålla ordning och reda både på sin egen arbetsplats, bil och i gemensamma utrymmen, ute och inne.
Trivs vi kommer även våra kunder och UE att trivas och känna sig välkomna.
Ett första intryck kan vi bara skapa en gång.

Klädpolicy:

Gemensam klädsel med Simix Bygg & Fastighet AB loggan ska bäras på arbetstid.
Skyddskläder så som skyddsskor, skyddshjälm, varselväst och skyddsglasögon ska finnas tillgängliga om behov finns på arbetsplatsen.
När man bär kläder med Simix logga ska man uppträda korrekt och respektfullt.

ID06Policy:

ID06 skall alltid bäras av personal på Simix Bygg & Fastighet AB.

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]